Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Delise maakt catchy Nederlandstalige popliedjes met een vleugje singer-songwriter en folk. Met haar teksten wil ze de luisteraar aan het denken zetten over serieuze en minder serieuze zaken. Haar christelijk geloof is een onmisbare inspiratiebron.

Delise

Delise heeft ruime ervaring met meewerken aan kerkdiensten in verschillende stromingen. Ze begeleidt zichzelf op gitaar (hoofdinstrument) en op piano. Inj kerkdiensten kan ze de samenzang begeleiden, eventueel in combinatie met eigen geschreven liedjes, covers of solozang. Dit kan ook in afwisseling met een bestaande band of met de organist/pianist. De invulling van de zang tijdens de eredienst gaat in overleg met de verantwoordelijke voor de (zang)dienst. Delise won diverse internationale prijzen met haar band, en ze maakte een liedje voor de bekroonde film ‘Het Schnitzelparadijs’. Ook deed de spontane zangeres mee aan tv- programma’s Rock Nation en X-Factor.

Vraag Delise aan in uw kerk

Wilt u Delise ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.

Komende evenementen

van Delise

Delise - Hasselt

20:00Hasselt, De Ontmoetingskerk