Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Grace & Glory (black)gospelkoor

Grace & Glory is een veelzijdig en sprankelend (black)gospelkoor o.l.v. Talitha Nawijn en Denise Brand. Het motto van het koor is 'Leven uit genade, zingen tot eer van God.' Dit wordt van harte uitgedragen en toehoorders worden hierin vol enthousiasme meegenomen. Het repertoire bestaat uit een mix van (black) gospel en praise. Denk daarbij aan Kirk Franklin en Israel Houghton, maar ook aan Opwekkingsliederen.

Grace & Glory (black)gospelkoor

Grace & Glory levert graag een bijdrage aan uw kerkdienst of verzorgt de hele dienst. Daarnaast is het koor ook te boeken voor een optreden buiten kerkdiensten om.

Speciaal voor Kerst 2021 'Geef licht' is een prachtig kerstconcert samengesteld met een mooie mix van kerstliederen uit hun repertoire. Waaronder de nummers 'Noël' en 'Mary did you know'. Bekijk hieronder een 'online choir' medley versie van dit  nummer die in de afgelopen periode is gemaakt.

Wilt u zelf meedoen? Dat kan! Er is een combinatie mogelijk met een workshop 'Black Gospel' o.l.v. Talitha Nawijn en muzikaal begeleid Denise Brand. Deelnemers aan de workshop kunnen dan tijdens de dienst of het optreden een aantal nummers meezingen met het koor.

Vraag Grace & Glory (black)gospelkoor aan in uw kerk

Wilt u Grace & Glory (black)gospelkoor ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.