Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Het is de passie van Marcel & Lydia om liederen te schrijven voor jong en oud om samen te zingen en uiting te geven aan hun geloof. Ze treden graag op in kerken en op scholen om over de liefde van God te zingen.

Marcel en Lydia Zimmer

Tijdens de adventsperiode verzorgen zij rond het mooie thema ‘Geef licht!’ een aantal sfeervolle en feestelijke familie-kerstconcerten met bekende en nieuwe (kerst)liederen, afgewisseld met een verhaal, een sketch of een illustratie. Het programma is geschikt voor jong en oud en duurt maximaal 75 minuten. Kom ook en vier dit mooie feest met hen mee. Alle concerten beginnen om 19:00 uur. Op de woensdag, zaterdag en zondag is ook een middagvoorstelling om 16.00 uur mogelijk.

Vraag Marcel en Lydia Zimmer aan in uw kerk

Wilt u Marcel en Lydia Zimmer ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.