Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

In het kerstconcert ‘Geef licht’ vertelt en zingt Talitha verhalen van toen en nu. Verhalen van hoop en genade, van bijna opgeven, van toch moedig volhouden en van wonderen. “Het licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft het niet gegrepen!”

Talitha Nawijn

Een  voorstelling om te luisteren en om mee te zingen, begeleidt door een ‘toetsenkunstenaar’. Maar pas op: je loopt de kans aangestoken te worden door het Licht van de wereld!

ONDER MIJN HUID

Kruip eens in de huid van een bijbels persoon. Wie weet komt je hart tot rust of gaat het sneller kloppen! In deze avondvullende voorstelling neemt Talitha je door lied en verhaal mee in hun wereld: hun drijfveren, hun rauwe randjes, hun kwetsbaarheid en hun overwinningen. Soms ontroerend, soms pijnlijk, soms lieflijk,maar altijd herkenbaar!

Deze voorstelling duurt 1.45 uur inclusief een pauze van 30 minuten. In aangepaste vorm past het prachtig in een (thema)dienst. Speciaal voor kinderen van de basisschool is er een korte variant van 1 uur , met als titel  ‘In jouw schoenen’.

Vraag Talitha Nawijn aan in uw kerk

Wilt u Talitha Nawijn ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.