Arjan en Edith Post

Pasen 2021

Arjan en Edith Post
Prachtig muzikaal optreden rond het thema passie en Pasen

Wij zij Arjan en Edith Post, samen vormen wij een trompetduo dat veel optreedt met koren, organisten en pianisten. Voor ons is het heel belangrijk dat je sámen muziek maakt.

Tijdens onze concerten treden wij met een organist/pianist op. We spelen muziek rond het thema passie en Pasen en vertellen wat over de muziek.

Omzien naar elkaar wordt in de huidige maatschappij steeds belangrijker en is een uitdagende taak voor ons #Ikbenervoorjou.