De Oden van Salom

Pasen 2021

Een groep fantastische muzikanten
Eeuwenoude liederen op een prachtige manier vertolkt

De Oden van Salomo zijn liederen die door de eerste christenen in Syrie gezongen werden (ong. 100 na Chr.) en nu opnieuw door ons op muziek zijn gezet.

Je wordt tijdens het concert meegenomen naar het verhaal van de eerste christenen. Wat hield hun bezig? Waar zongen ze over? Het zal een avond zijn waarin je mag luisteren naar liederen die gaan over het reddingswerk van Jezus.

#Ikbenervoorjou is voor ons tweeledig; God is er voor ons en wij mogen er voor anderen zijn. Die twee richtingen laat Jezus ook zien aan het kruis. Ook in de Oden maakt de dichter zelf een kruis met zijn lichaam door zijn armen te spreiden als teken dat hij Jezus wil volgen!