Delise

Pasen 2021

Zangeres en songwriter
Prachtig intiem concert met mooie, ontroerende en vrolijke liedjes

Tijdens de concerten zal ik in een intieme setting covers en eigengemaakte liedjes laten horen, waarbij ik ook een inkijkje geef in de verhalen achter mijn muziek. Liedjes schrijven is voor mij een manier van verhalen vertellen.

Voor mij persoonlijk staat #Ikbenervoorjou zeker met een hoofdletter ‘I’ geschreven! We mogen weten dat God met ons meegaat, want door de dalen en langs de pieken is Hij het die ons draagt.