Eline Bakker

Pasen 2021

Intieme en sfeervolle aanbiddingsavonden! Mooie liederen afgewisseld met persoonlijke verhalen

Ik ben aanbiddingsleidster en schrijf liederen zoals bijvoorbeeld 'Geen Afstand' en 'Jezus Overwinnaar' Mijn concerten beloven intieme en sfeervolle aanbiddingsavonden te worden. Aan de piano breng ik mooie liederen afgewisseld met persoonlijke verhalen.

Dit alles rondom het thema van De Passion dit jaar: #Ikbenervoorjou. Gods liefde is er altijd voor ons, waardoor wij tegen elkaar kunnen zeggen: ik ben er voor jou!