Forever Worship

Pasen 2021

Getalenteerde groep zangers en muzikanten met passie voor God en muziek
Een prachtig concert

Wij zijn een zeer getalenteerde groep zangers en muzikanten met passie voor God en muziek. Al jaren zingen wij met veel enthousiasme en hebben met vele artiesten samengewerkt, o.a. Michael W Smith, Brian Doerksen, Paul Baloche en anderen. Wij geven ook eigen concerten en hebben onze CD "God van Trouw" gemaakt waarvan verschillende nummers in de top 1008 staan.

We willen je meenemen in de muzikale reis van het lijden, sterven en opstaan van Jezus. de boodschap van liefde, hoop en verlossing!! Het wordt een prachtige avond met mooie ballads, heerlijk swingende gospelnummers en natuurlijk wat echte klassiekers waarbij iedereen mee kan zingen!

#Ikbenervoorjou betekent voor ons: Jezus! Hij is er altijd voor ons en wij mogen zijn voorbeeld volgen!