Het NoorderLicht Passion Project

Pasen 2021

Op intense en creatieve wijze brengt Het NoorderLicht Passion Project het wonder van Pasen dichterbij

Ik ben Elly Zuiderveld, bekend als Elly van Rikkert, maar ik doe al heel mijn zangcarriere ook dingen apart van hem. Omdat ik wegens zijn gezondheidsproblemen nu niet met Rikkert optreed, werk ik mee aan projecten met André van der Weide, o.a. de cd ‘Bootje van papier’ en nu de kinderkerst-cd voor 'Daarom Kerst…' maar ook aan diverse optredens. Samen bieden we ons aan onder de noemer: Het NoorderLicht Passion Project.

Een concert met Het NoorderLicht Passion Project is zowel voor kinderen als volwassenen, met NoorderLicht- en Elly en Rikkert liedjes. Soms komt Elly mee, soms een andere zangeres, o.a. Simara van der Vlist of Sera Noa.

Ps. Als het in Friesland is kan een deel van het concert in het fries uitgevoerd worden; André is friestalig.

#Ikbenervoorjou is DE waarheid in mijn leven. Die waarheid probeer ik door te geven aan anderen, ook in dit project.