Jacob Schenk, Remko Harms en Gerben Schenk

Pasen 2021

Veelzijdig muzikaal trio
Prachtig muzikaal concert

Jacob Schenk is geen onbekende naam in de christelijke muziekwereld. Zijn talenten als zanger, organist en pianist brachten hem tot ver buiten de landsgrenzen, op TV en bij vele geluidsproducties. Jacob zoekt bij zijn optredens naar verbinding tussen de muziek en het publiek, of dit nu zingend of spelend is. De inhoud, het verhaal van de muziek staat altijd centraal. Zijn veelzijdigheid is daarbij zijn handelskenmerk. '#Ikbenervoorjou betekent voor mij dat je er onvoorwaardelijk bent voor iemand die het moeilijk heeft. Mijn voorbeeld daarbij is Jezus. Hij was er voor ons toen er niemand voor Hem was, zelfs niet Zijn eigen Vader.

Remko Harms, bekend van verschillende musicals en L.A. The Voices, hecht het meest waarde aan de tijd rond Pasen; voor hem het belangrijkste feest van het jaar. Als Remko optreedt ziet men een man met passie. Passie voor muziek en God. '#Ikbenervoorjou, Gods opdracht voor de mensen. Omzien naar elkaar en verbinding zoeken. Zo kunnen we God het beste dienen.'

Gerben Schenk is een zingende, schrijvende mondharmonicaspeler. Tijdens een unieke samenwerking tussen vader Jacob en zoon Gerben kun je een fusie van zang, mondharmonica in de stijl van Toots Thielemans, orgel, piano en gitaarspel in jouw kerk laten klinken. Bovendien kunnen zij van instrument switchen, wat voor een leuke dynamiek zal zorgen. '#Ikbenervoorjou betekent voor mij dat ik graag iets ongepland en ongevraagd voor een ander mag doen.'