Kees Posthumus

Pasen 2021

Verhalenverteller i.s.m. muzikant Henk van Glabbeek
Vertelconcert: combinatie van Perzische muziek en opnieuw vertelde paasverhalen

Kees Posthumus is verhalenverteller met als motto: ‘oude verhalen, vroom & vrolijk opnieuw verteld in kroegen en kerken’. Henk van Glabbeek is muzikant en bespeelt verschillende Perzische instrumenten als de tar en setar.

Ons vertelconcert is een combinatie van Perzische muziek en opnieuw vertelde paasverhalen. Ooggetuigen van toen vertellen over hun ervaringen. Bijvoorbeeld het ezeltje dat Jezus Jeruzalem binnendraagt, Jezus’ moeder Maria en de Emmausgangers.

Voor mij betekent #Ikbenervoorjou dat God er altijd voor jou is. Hij is er vooral in de mensen om je heen; mensen zijn Gods handen.