Kids Crew

Pasen 2021

Een getalenteerde groep kids die van dansen en zingen houdt
Supertof concert door enthousiaste kids!

Wij zijn Kids Crew, een getalenteerde groep kids die van dansen en zingen houdt! Wij willen graag andere kids doormiddel van onze toffe nummers laten horen dat God groot is en dat het gaaf is om voor Hem te zingen!

We hebben naast optredens ook veel CD's en clips gemaakt en samengewerkt met o.a. Elly en Rikkert, Elise Mannah en de EO met het programma "Prinsen en Prinsessen".

Wij willen jullie graag vertellen wat Jezus heeft gedaan: geleden, gestorven en weer opgestaan! Dat willen dat doen doormiddel van een supertof concert: Met mooie luisterliedjes, maar ook nummers waar je lekker op kunt meedansen! Doen jullie mee?

#Ikbenervoorjou betekent voor ons: Jezus! Hij is er altijd voor ons: heeft Zelfs Zijn leven voor ons gegeven. Het is een feestje om Hem te kennen en met Hem te leven.