Marcel en Lydia Zimmer

Pasen 2021

Muziekduo
Kleinschalig concert met een afwisselend programma voor jong en oud

Wij zijn Marcel & Lydia, bijna 30 jaar getrouwd en we hebben drie volwassen kinderen. We schrijven al vele jaren liederen voor kinderen en volwassenen en treden op in kerken, op scholen en waar we nog meer worden uitgenodigd :)

Tijdens de veertigdagentijd gaan wij kleinschalige familieconcerten voor jong en oud geven, waarbij we op een ontspannen, laagdrempelige manier door middel van liederen, een verhaal, een goocheltruc of sketch de bijzondere boodschap van Pasen samen willen beleven.

Het thema van deze concerten is ‘Ik ben er voor jou’, een prachtig thema waarbij wij er voor jullie zijn om samen stil te staan bij Jezus die er altijd voor ons is, en hoe wij Zijn liefde kunnen delen met elkaar.