Marco den Toom

Pasen 2021

Organist - componist - dirigent
Muzikaal concert waar intense verstilling Ún explosieve vreugde in elkaars verlengde liggen

Het is mijn passie om je met mijn muziek even in een andere emotionele wereld te brengen. In mijn muziek breng ik een orkestrale beleving waar intense verstilling én explosieve vreugde in elkaars verlengde liggen.Tijdens de concerten hoop ik de lijdensweg van de Heere Jezus te verklanken vanuit mijn persoonlijke geloof. Als vanzelfsprekend zal ik toespelen naar dat jubelende moment waarop we kunnen zeggen: Hij heeft de dood overwonnen, ook voor mij!