Mirjam van der Vegt

Pasen 2021

Auteur en stiltetrainer
Op reis tijdens een prachtige interactieve avond

Ik ben stiltetrainer en auteur van diverse boeken over rust en ruimte in je leven. Mijn nieuwste boek De kracht van Rust behandelt acht tegendraadse lessen voor meer verbondenheid met jezelf en de ander.

Tijdens een interactieve avond neem ik je mee op reis langs een aantal van deze leefbeloftes. Door middel van video, interactieve oefeningen en een lezing ontdek je wat inspirators wereldwijd jou kunnen leren over verbondenheid met elkaar. Hoe kun je liefhebben de hoofdrol laten spelen in jouw drukke agenda? Hoe hou je het samen vol en leef en werk je zonder opgebrand te raken? We maken de reis van streven naar leven in verbondenheid.

#Ikbenervoorjou is voor mij niet de volgende opdracht op je to-dolist, maar een wezenlijk onderdeel van een vreugdevol leven. Alleen samen leren we rusten – alleen samen kunnen we het leven aan.