Kindertheater Over Schapen Enzo - Feest van Hoop - Online pinksterconcert

12-05-2021

Ilse Bevelander en Anneke Doest
Gratis online voorstelling van Fars de grondgraver (alleen toegang met gratis ticket)

Fars woont onder de grond. Daar is het donker en muf. Fars wordt er steeds chagrijniger van. Zijn oom Gosse droomt over een prachtige plek om te wonen. Daarom stuurt hij Fars op pad om op zoek te gaan. Zal Fars die plek ooit vinden?
Een sprookjesachtige familievoorstelling van drie kwartier met liedjes, live muziek en interactie. Voor iedereen van 4 tot 100 en ouder.

Fars gaat alleen op pad en komt enorm in de problemen. Gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek..

Let op: wij versturen de link op 12 mei omstreeks 9:00 uur naar uw emailadres.

Zo gauw u de link hebt binnen gekregen kunt u kijken. Het ticket is beperkt geldig. Bij aanmeldingen die na dit tijdstip binnenkomen vindt u de link op de ticket.

Kindertheater Over Schapen Enzo - Feest van Hoop - Online pinksterconcert

Locatie: Online, Tickets worden voor het optreden gemaild