Avond Vol Verhalen

donderdag 25 januari 2018

Wat schreef zeezeiler Henk de Velde op het kaartje dat hij in een boom in Japan hing? Wat vergeet koopvaardijpredikant Helene Perfors de rest van haar leven niet meer?

Laat u inspireren door deze en andere verhalen over geloof, hoop en liefde tijdens de Avond vol Verhalen op donderdag 25 januari 2018.

De avond is een initiatief van de Protestantse Kerk Nederland in samenwerking met de Protestantse Kerk Amsterdam. Tijdens de avond wordt een nieuw magazine voor alle leden gepresenteerd. Ook klinkt er mooie muziek en is er na afloop een gezellige borrel.

Tijd: 20.00 uur (19.30 uur inloop)

Plaats: Thomastheater, Thomaskerk

U kunt ook het magazine bestellen via deze link: https://www.protestantsekerk.nl/actueel/abonnementen/tijdschriften/nieuw-ledenmagazine

Van harte welkom op donderdag 25 januari! Reserveer onderaan deze pagina uw gratis tickets.

Thomastheater Amsterdam

Avond vol verhalen