Liturgisch Bloemschikken

40 dagen tijd

Liturgisch bloemschikken

We zijn op weg naar het Paasfeest. Onze gedachten gaan uit naar het licht.
Onder deskundige begeleiding willen wij samen met u het licht van Pasen uitdrukken in een bloemstuk.
U krijgt achtergrondinformatie en gaat daarna uw eigen bloemstuk maken.
Na afloop staat er een hapje en drankje voor u klaar, waarmee we de gezellige avond afsluiten.

Neem gerust familie, en/of vrienden mee voor dit leuke avondje uit!

De kosten hiervan zijn slechts €20,-. Hiervoor mag ik u uiteraard het bloemstuk mee naar huis nemen en de catering wordt verzorgd.

Kortom: Een ontzettend leuke avond voor vrouwenverenigingen, vriendinnen, familie of vrienden!

Regelmatig krijgen we de opmerking dat mensen denken dat dit alleen in de kerk kan en dat ze daar moeten bloemschikken.

NEE hoor dit is niet het geval, het is op een locatie en u maakt een stuk voor uzelf en neemt het na afloop mee.