Liturgisch Bloemschikken

40 dagen tijd

Liturgisch bloemschikken

We zijn op weg naar het Paasfeest. Onze gedachten gaan uit naar het licht.
Onder deskundige begeleiding willen wij samen met u het licht van Pasen uitdrukken in een bloemstuk.
U krijgt achtergrondinformatie en gaat daarna uw eigen bloemstuk maken.
Na afloop staat er een hapje en drankje voor u klaar, waarmee we de gezellige avond afsluiten.

Neem gerust familie, en/of vrienden mee voor dit leuke avondje uit!

De kosten hiervan zijn slechts €20,-. Hiervoor mag ik u uiteraard het bloemstuk mee naar huis nemen en de catering wordt verzorgd.

Kortom: Een ontzettend leuke avond voor vrouwenverenigingen, vriendinnen, familie of vrienden!

Rijnsburg

6 februari Bloemschikken in Rijnsburg