Petrus Vertelt..

24 mei 2018

Petrus vertelt..

Op 24 mei vindt in Amersfoort de tweede editie plaats van Petrus Vertelt. Meld u gratis aan en kom luisteren naar mooie, ontroerende en bijzondere verhalen.

Bij Petrus Vertelt vertellen mensen voor de microfoon een verhaal uit hun leven. Stuk voor stuk zijn dat mooie, bijzondere of ontroerende verhalen - elk verhaal is persoonlijk en echt gebeurd. De vertellers hebben verschillende achtergronden en hebben vaak geen podiumervaring. Tussen de verhalen door klinkt er mooie muziek en na afloop is er een gezellige borrel.

Podcast
Eerder waren er bijvoorbeeld bijzondere verhalen te horen over het kaarsje voor de dader van de aanslag op Koninginnedag in Apeldoorn, over een spookschip, over de terugkeer van een zeezeiler en over de jarenlange strijd om een 'nieuw hartje'. Deze verhalen zijn te beluisteren via de podcast Petrus Vertelt (www.soundcloud.com/petrusvertelt).

Uw verhaal?
Heeft u een mooi verhaal van geloof, hoop en liefde in de Protestantse Kerk? Wilt u dit vertellen tijdens een van de verhalenavonden van Petrus Vertelt? We komen graag in gesprek, stuur een bericht naar petrus@protestantsekerk.nl

St. Joriskerk, Hof 1, Amersfoort (koorgedeelte)

24 mei, 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Deze avond is een initiatief van Petrus, het magazine van de Protestantse Kerk in Nederland.

U kunt zich aanmelden via: https://www.protestantsekerk.nl/actueel/evenementen/petrus-vertelt