Stiltetour

40 dagen tijd

Ronald Koops & Mirjam van der Vegt gaan weer samen op Stiltetour. Het thema voor het nieuwe programma is ‘Van presteren naar liefhebben’.

Tijdens het nieuwe programma van de Stiltetour reis je op met Simon Petrus, een visser uit de Bijbel. De visser van grote hoogtes en diepe dalen. Een man die moest presteren in zijn leven, wilde hij zijn boterhammen op tafel krijgen. Petrus werd uitgenodigd om lief te hebben en faalde daarin. Je gaat samen met Petrus op reis van tekort naar verbondenheid. Van lege handen naar een nieuwe roeping.

Nieuw aan deze tour is dat je de weken voorafgaand aan de avond al wordt meegenomen door middel van een bijbelrooster dat je kunt downloaden als je een kaart hebt besteld. Reserveer je tijdig, dan ontvang je bovendien gratis het boek Faalkunst bij je kaart.

Meer informatie en kaarten: www.truetickets.nl/stiltetour en www.stiltetour.nl

Data & plaats:

20 maart: Prot. Gem. De Ontmoeting Leimuiden (regio’s o.a. Aalsmeer, Nieuw-Vennep, Uithoorn)
Dorpsstraat 51 Leimuiden

21 maart: CGKV Levend Water Enkhuizen (regio’s o.a. Andijk, Bovenkarspel)
Wegje 4 Enkhuizen

27 maart: Dominicanenklooster Zwolle UITVERKOCHT
Assendorperstraat 29 Zwolle

28 maart: Vrije Evangelische Gemeente Elburg (regio’s o.a. Biddinghuizen, Dronten, ‘t Harde, Nunspeet)
Boterbloem 15 Elburg

4 april: PKN Buurtkerk Noordwijk (regio’s o.a. Leiden, Oegstgeest)
Hoofdstraat 10 Noordwijk