A tribute to the Continental Singers

juni 2019

Back tot the eighties, Op dit moment is de muziek uit de tachtiger jaren weer enorm populair. Daarom nu ook de populaire gospel uit die tijd!

Een drietal concerten met een “Tribute to the Continental Singers”. Elke zomer tourden in Europa Amerikaanse en Europese Continentals om concerten te geven. Op het hoogtepunt werden er maar liefst 400 concerten gegeven waarvan meer dan 40 in Nederland. Reacties bij de concerten waren altijd overweldigend en de zalen bomvol.

Een koor van 25 man, een uitgebreide band en de beste nummers uit die tijd zullen je weer terugvoeren naar die mooie tachtiger jaren. Alle deelnemers hebben 1 of meerdere malen met de Continentals getourd en met de ervaren, ook oud Continental dirigent Maarten Wassink kun je rekenen op top kwaliteit op het podium. De mooiste ballads, up tempo songs, met soms zelfs nog de choreografie zal ook in deze tijd veel nieuwe bezoekers een geweldige avond bezorgen.

Het zal een feest van herkenning zijn of een enthousiaste kennismaking. De organisatie verwacht ook veel mensen die eens met de Continentals getourd hebben, daarom speciaal bij het slotconcert dat ’s middags zal zijn, na afloop een meet en greet voor de oud Continentals!

Mogen we je welkom heten in Veenendaal, Zwolle of Capelle?

zaterdag 22 juni 2019 - 19.30 - Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KV

zaterdag 29 juni 2019 - 19.30 - Zwolle
Verrijzeniskerk, Bachlaan 150, 8031 HL

zondag 30 juni 2019 - 14.30 - Capelle aan den IJssel
Isala Theater, Stadsplein 5, 2903 HH

Reserveer uw tickets via Events4Christ!