Algemeen concert Gerald Troost in Wateringen

8 maart 2019

Of ik nu een lied schrijf, een coachinggesprek voer of een reis maak, mijn missie is altijd dezelfde: mijn achternaam eer aan doen. Mensen aanmoedigen, naast mensen staan, gelovigen troosten te midden van verwarring, vertwijfeling en verdriet. Ik doe niets liever dan mensen wijzen op de schoonheid van het evangelie en ik besef dat mijn muziek en mijn activiteiten krachtiger worden als ik Jezus centraal stel in alles.

Hervormde gemeente Wateringen

Gerald Troost in Wateringen