Concert Gerald Troost in Wilsum

3 mei 2019

Op welk moment in jouw leven heb jij veel aan een lied gehad? Muziek spreekt een unieke taal en gospelzanger Gerald Troost weet met prachtige liedjes en verhalen mensen te raken. Tijdens een nieuw programma zullen de liedjes van de laatste cd Witte vlag gepresenteerd worden. Natuurlijk zullen ook andere bekende TROOST-liedjes niet ontbreken.

Heb jij een aanmoediging nodig of weet je iemand die wel een duwtje in de rug kan gebruiken? Reserveer vandaag je kaarten!

Hervormde gemeente te Wilsum

Gerald Troost in Wilsum