Concerttour 'Kerst met Joke' - Joke Buis & band

december 2017

Na het succes van haar ‘Johannes de Heer Sessies’ presenteert Joke Buis haar nieuwe album ‘Kerst bij Joke’ met twaalf sfeervolle, bekende en minder bekende kerstliederen. Hiermee doet de zangeres wat ze voor veel Johannes de Heer liederen deed; oude liederen smaakvol en aantrekkelijk bewerken tot nieuwe, Nederlandstalige muziek.

In december geven Joke Buis & band een concertreeks die in het teken staat van wat deze kerstliederen speciaal maakt: samen beleven en zingen, genietend van bekende kerstliederen en het zingenderwijs ontdekken van nieuwe. Zoals bij vorige concerten omlijst Joke de liederen met mooie verhalen. Het is kerst bij Joke zoals ze kerst graag viert: met gezelligheid, geborgenheid van het samenzijn en het samen zingen voor God.

Joke vertelt: "We willen deze concerten samen met de bezoekers beleven. Samen zingen, en ons samen verwonderen over het kerstfeest. We kijken er naar uit!"

De concerten kennen een pauze, de verwachte eindtijd is ca. 22.05 uur.

Tijdens de concerten zal er aandacht gevraagd worden voor het kerstproject van Kerk in Actie en EO Metterdaad.

Data en locatie's concertreeks 'Kerst bij Joke' – Joke Buis & band

1 december 2017, Leeuwarden - bestel uw kaarten hier