Een concert voor volwassen door Elly & Rikkert in uw kerk?

2018

Ook in 2018 toeren we met Elly & Rikkert weer door het hele land met gave kinder- en volwassenconcerten. Wilt u uw eigen concert voor volwassenen met Elly & Rikkert in uw kerk? Dat kan!

Veel mensen kennen Elly & Rikkert Zuiderveld van hun kinderliedjes en de concerten die ze voor kinderen spelen. Zo wordt wel eens uit het oog verloren dat zij daarnaast ook al hun leven lang liedjes maken en optreden voor de 'grote mensen'.

Tijdens deze concerten (geschikt vanaf ca. 12 jaar) spelen Elly en Rikkert een keuze uit hun liedjes van de afgelopen 50 jaar. Van hun eerste beginjaren tot nu toe, waaronder hun beste liedjes, zoals die van hun laatste cd's: Rikkerts 'Solo', Elly's 'Circusprinses' en 'In het voorbijgaan'. Van vrolijk en uitbundig tot verstild poëtisch, luisterliedjes met een boodschap en cabareteske intermezzo's: momenten om te overdenken en pittige maatschappijkritiek. Iedereen die zo'n avond meemaakt is na afloop enthousiast, ontroerd of uitgedaagd. Gelukkig ontdekt nu ook de generatie jonge mensen die met hun kinderliedjes is opgegroeid, de inhoud van hun repertoire voor de volwassenen. Zij zingen tekstueel hoogstaande liedjes, maar ook muzikaal valt er een hoop te genieten, mede dank zij twee klasse-muzikanten: Jan Borger op keyboards en accordeon, en Dick Le Mair op percussie-instrumenten.

Ga naar de aanvraagpagina voor meer informatie en het aanvraagformulier.