Themadienst met Delise (Uitgesteld)

Kerkdiensten

Delise heeft ruime ervaring met begeleiden van kerkdiensten in verschillende stromingen. Delise kan zichzelf begeleiden op gitaar (hoofdinstrument) en op piano. Bij kerkdiensten kan ze de samenzang  verzorgen, eventueel in combinatie met eigen gemaakte liedjes, covers  of solozang. Dit kan ook in afwisseling met de bestaande band of  organist. Het vormgeven van het zanggedeelte van de dienst kan ze in  overleg doen met de verantwoordelijke van de (zang)dienst.

Delise

Delise maakt catchy Nederlandstalige popliedjes met een vleugje  singer-songwriter en folk. De zangeres wil met haar teksten de  luisteraar aan het denken zetten over serieuze en minder serieuze zaken. Daarbij is haar christelijk geloof een onmisbare inspiratiebron.

Delise won diverse internationale prijzen met haar band, en ze maakte een liedje voor de bekroonde film ‘Het Schnitzelparadijs’. Ook deed de spontane zangeres mee aan tv- programma’s Rock Nation en X-Factor.

Gouda

themadienst Delise - 12 juli 2020 - Gouda