FaVor

mei en juni 2017

FaVor is de voormalige vocale groep Women in worship: verschillende zangeressen met éénzelfde passie: God, muziek en mensen! En dat merk je.

"We kijken erg uit naar de eerste reeks concerten voor Kerk in Actie. We hebben het thema ‘Onvoorwaardelijk’ gekozen omdat het dicht bij ons hart ligt. We leven in een wereld waar doorgaans de regel geldt: voor-wat-hoort-wat. Niets is gratis. Alleen de zon, die komt voor niets op. Maar hoe doen we dat met ons geloof. Want hoeven we dan echt niets terug te doen om God’s gunst en genade te ontvangen? En, geven we die genade ook door aan elkaar? We zien ernaar uit om hierover te zingen en te delen. Tot ziens tijdens één van onze concerten! Een hartelijke groet van de dames van FaVor."

Data en locaties

12 mei - Assen
19 mei - Zevenhuizen
20 mei - Zwijndrecht
25 mei - Geertruidenberg
24 juni - Veenendaal

Reserveer uw kaarten. De toegangsprijs is €5,00 per persoon.

Oude Kerk Veenendaal

FaVor