Filiae - Puur

najaar 2019

Filiae
Het plezier dat de zussen op het podium beleven, stralen ze ook echt uit!

Filiae gaat voor Puur

De zussen van Filiae hebben sinds de tour van afgelopen voorjaar de smaak te pakken: in het najaar gaan ze weer op pad. Met ook dit keer weer de combinatie van muziek, cabaret en andere onverwachte elementen.
Mieke: ‘We hebben zoveel plezier in het samen muziek maken, samen de diepte in en samen aan de oppervlakte blijven. We staan te genieten op het podium, ook van het publiek. En we hopen daar ook dit keer van uit te kunnen delen.’
Ook Christine beaamt dat: ‘Het klinkt misschien wat klef, maar ik heb echt zo genoten van de talenten van mijn zussen! Ik merk dat we daarin echt veranderd zijn. We zijn alle vier veel meer onszelf.’

Het plezier dat de zussen op het podium beleven, stralen ze ook uit. ‘Maar eigenlijk doen ook wij gewoon maar wat,’ zegt Cocky lachend. ‘En juist dat maakt het zo puur.’
aar het pure zit ook in de klank van hun muziek. ‘We zingen ook een aantal akoestische nummers van ons laatste release album PUUR ZUSSEN, met een jazzy twist. Dat lijkt ons een mooie nieuwe uitdaging
en ligt ons goed,’ legt muzikale zus Rineke uit. Een aantal jaren geleden hebben ze hun favoriete nummers opnieuw opgenomen. Daarvan komt nu een album in een nieuw jasje uit: PUUR. Er is voor het najaar bewust gekozen voor een korte tour, want de zussen zijn druk bezig met nieuwe plannen voor 2020.

Concertdata:

donderdag 31 oktober 2019 - 20.00 - Dordrecht