Gerald Troost 'Alles Nieuw' CD Tour 2020 (Uitgesteld)

Gerald Troost
Gerald Troost, zoals we hem nog niet eerder gehoord hebben

In de bekende muziekstad Nashville (USA) heeft Gerald Troost een reeks nieuwe nummers opgenomen. Samen met Amerikaanse topmuzikanten is gewerkt aan een nieuwe sound. Inhoudelijk heeft Gerald Troost zich laten inspireren door de vragen en reacties die hij mocht ontvangen van luisteraars. Opvallende liedjes zijn het vrolijke en energieke ‘Machtig strijder’ en het aanmoedigende lied ‘Ook dit gaat weer voorbij’. In het gevoelige lied ‘Bent U mij vergeten’ lijkt ook Psalm 13 door te klinken.

Mis dit prachtige concert niet en bestel vandaag nog uw kaarten!