Kerstconcerten Gerald Troost 'Morgen is het kerstfeest'

december 2017

Het programma 'Morgen is het kerstfeest' is een sfeervol kerstprogramma met de allermooiste kerst liedjes van Gerald Troost. Tijdens het programma zal Gerald zijn nieuwe cd ‘Morgen is het kerstfeest' presenteren met een volledige band, aangevulde met een vocalgroep. Natuurlijk is er ook volop de gelegenheid om als publiek zelf mee te zingen!

Het beloofd een onvergetelijke avond te worden, waarin de hoopvolle kerstboodschap opnieuw ons hart zal gaan raken!

Van harte welkom!

Kaarten kosten 2 euro en kunt u onderaan deze pagina reserveren