Gerald Troost - 'Witte vlag'

najaar 2017

Witte vlag

De nieuwe cd van gospelzanger Gerald Troost heeft als titel: ‘Witte vlag'. De cd neemt je mee in een eerlijk en persoonlijk proces van loslaten en vertrouwen. Hoe leer je in een onzekere wereld je eigen agenda los te laten en God te vertrouwen? Een mooi voorbeeld is het liedje ‘Al die tijd naar u verlangd’ waarin het verlangen naar innerlijke vrijheid wordt bezongen. Dankzij de bijdrage van cellist Luca Genta is dit lied een van de hoogtepunten van de cd.

Veel uitbundiger is het openingsnummer ‘Hemelhoog', waarin het vakkundige gitaarwerk van Jan Peter Beyersbergen een belangrijke rol speelt.

Voor het eerst waagt de liedschrijver uit Veenendaal zich ook aan een aantal aanbiddingsnummers, die geschikt zijn om in groepen en gemeentes te zingen. We willen je van harte uitnodigen om een van de presentatieconcerten bij te wonen, waarin Gerald met volledige band zowel de nieuwe cd als bekende oude liedjes ten gehore zal brengen!

De kosten zijn €5,00 per persoon. Er zijn geen reserveringskosten.
Reserveer snel uw kaarten!

De Prinsenhof, Hasselt

Gerald Troost - 'Witte Vlag'