Joke Buis: Op Verzoek

juni 2018

Publiek kiest repertoire bij concertreeks

‘Op Verzoek’ van Joke Buis & band

Wie al eens een concert van Joke Buis en haar band bezocht, weet dat de optredens vaste ingrediënten hebben. Gezelligheid en nostalgie en het grote enthousiasme waarmee bekende en soms oudere liederen massaal meegezongen worden. Voor haar nieuwe concertreeks ‘Op Verzoek’ laat Joke nu het publiek zelf kiezen welke liederen op zo’n avond de revue passeren.

“Mijn band en ik hebben zo genoten van de ‘Johannes de Heer’ concerten en de afgelopen ‘Kerst Bij Joke Tour” aldus Joke. “Het gaf iedere keer weer een bijzondere warmte als het publiek zelf meezong bij favoriete liederen zoals ‘Lichtstad Met Uw Paarlen Poorten’. Die ervaring namen we mee toen we gingen nadenken over de nieuwe concertreeks. We willen de mensen nu de gelegenheid geven om vooraf mee te beslissen, welke liederen we gaan zingen. Denk daarbij aan gezangen, Joh. de Heer liederen en klassiekers uit de opwekkingsbundel.”

Op 23 februari gaat de kaartverkoop van ‘Op Verzoek’ van start via www.truetickets.nl/jokebuis. Vooraf krijgen alle bezoekers een formulier, waarop men kan aangeven welke liederen favoriet zijn. Deze selectie bepaalt de verschillende avonden. “De keuzes zullen per stad vast verschillen” aldus Joke, “maar dat maakt het ook zo leuk! Geen avond zal hetzelfde zijn en de mensen in de zaal zijn zo hopelijk nog meer betrokken dan we al hebben meegemaakt. Op verzoek spelen is spannend, maar voelt goed. We merken dan dat we samen de avond beleven!”

Voor de ‘Op Verzoek’ concerten maakt Joke weer gebruik van haar band, die ditmaal bestaat uit Jan Willem van Delft (piano), Rob Buis (hammondorgel), Nico Eijlers (drums), Wilco van Esschoten (bas) en Thomas Heikoop (trompet).

Concertreeks ‘Op Verzoek’ – Joke Buis & band

15 juni 2018, Barneveld

16 juni 2018, Zwijndrecht

22 juni 2018, Leeuwarden