Joke Buis voorjaarstour Vertrouwd en Nieuw

April 2020

Na het uitverkochte presentatieconcert in Veenendaal gaat Joke Buis in 2020 het land in met de nieuwe muziek van haar project ‘Vertrouwd & Nieuw’. Kom genieten van de liederen van Joke’s nieuwe, gelijknamige CD en vertrouwde klassiekers uit haar repertoire. Het thema ‘vertrouwen’ loopt als een rode draad door de avonden heen. Intieme, persoonlijke luisterliedjes worden afgewisseld met liederen om samen te zingen.

Tijdens de concerten zal Joke ook voor het eerst nieuwe, nog niet eerder verschenen, liederen ten gehore brengen uit haar project ‘Vertrouwd & Nieuw’. In dat project komen oud & nieuw bij elkaar: nieuwe, eigentijdse luisterliedjes, over thema’s die Joke’s hart raken, worden gecombineerd met nieuwe gezangen die geïnspireerd zijn op oude kerkliederen. Vertrouwen is daarin steeds het centrale thema, een thema dat past bij het leven van Joke en dat in haar muziek op verschillende manieren terugkomt.

donderdag 16 april: Oude Nijkerkerweg 4, 3853 JS Ermelo Bestel

vrijdag 17 april:Kerkweg 26, 8024 AN Zwolle Bestel

zaterdag 18 april: Arnemuiden, Gereformeerde Kerk, Kerklaan 4, 4341 ET Bestel

vrijdag 24 april: Koudum, Baptistengemeente, Nieuweweg 29, 8723 CZ Bestel