Kerstconcert Mission Music

22 december 2018

Kerstconcert Mission Music

Mission Music Concerten wil jong talent een podium bieden om te kunnen zingen en spelen omdat wij geloven dat ook in muzikaal Christelijk Nederland de jeugd de toekomst is.

Op zaterdag 22 december organiseerd Mission Music Concerten een prachtig Kerstconcert in de oude Herv. Kerk te Goedereede t.b.v. Kerk in actie

Aan dit concert werken mee:

Kinderkoor “Kadosj” en jeugdkoor “Hadar” o.l.v: Berdien Dekker en Martin Kolff – piano

Verder werken mee de solistes Laura Struik , Lize den Ouden en Eloise Grinwis

Instrumentaal worden deze solistes begeleid op piano en synthesizer door Wim de Penning

Tijdens dit concert is er ook volop ruimte voor het zingen van traditionele kerstliederen o.l.v. de organist Jaco van Splunder

Doel van deze avond is het werk van kerk in actie en met name : Versterk de Kerk in Syrie

Concert begint om 19.30 uur en de kerk gaat open om 18.45 uur

Toegang voor volwassenen is € 5,- en voor kinderen t/m 12 jaar € 2.50

We zien uit naar een geweldig concert waar we jong en oud mogen begroeten en waarin we veel mogen bijdragen voor de verdrukte kerk in het midden oosten.

Wees er snel bij want er zijn maar beperkt aantal kaarten beschikbaar en vol is vol.

Hervormde Kerk Goedereede

Kerstconcert Goedereede