Kerst met Lucas & Pearl

december 2017

Lucas en Pearl nemen u tijdens deze sfeervolle kerstconcerten mee in het prachtige kerstverhaal.

Het verhaal dat begint bij Maria en de aankondiging van haar zwangerschap. De reis van Maria en Jozef naar Bethlehem, de geboorte in de stal. De herders, de engelen. Het Gloria, in Excelsis Deo.

Het worden sfeervolle avonden waarin Lucas en Pearl beiden solo’s zullen zingen. Ook zullen zij enkele duetten ten gehore brengen. Hierbij worden ze ondersteund door een aantal vocals. Ze worden begeleid door violen, cello, piano, gitaar en percussie.

Nieuwe Kerk Kampen

Kerst met Lucas & Pearl - Kampen