Luid & Duidelijk - concerttour met Gerald Troost en Wim Hoddenbagh

Najaar 2018

Luid & Duidelijk voor de maanden oktober en november. Tijdens de nieuwe tournee zullen we liedjes van de nieuwe cd Luid & duidelijk ‘live’ gaan uitvoeren. De liedjes van Gerald hebben al velen harten geraakt en de teksten hebben tijdens een concert nog veel meer impact!

Spreker Wim Hoddenbagh zal spreken over de blinde Bartimeus. Dwars door de schaamte en afkeurende reacties van de mensen om hem heen laat hij zich luid horen. Zijn nood is zo groot dat hij zijn kans wil pakken om Jezus te ontmoeten. De moed van de blinde Bartimeus is een inspiratie en voorbeeld voor gelovigen van deze tijd. Het programma zal warm en bemoedigend zijn en geschikt voor jong en oud.

Gereformeerde Kerk Enter

Gerald Troost in Enter

Locatie: Gereformeerde Kerk Enter, Rijssensweg 13, 7468 AA Enter

Gereformeerde Kerk Bennekom