Marcel en Lydia Zimmer - avondconcert - Tholen

20 januari 2017

Hoewel veel mensen Marcel en Lydia kennen van hun kinderliedjes, zijn zij ook de componisten van een aantal prachtige nummers die oa in de bundel 'opwekking' zijn opgenomen. Denk daarbij aan nummers als 'Onze Vader', 'Aan Uw voeten', 'Til mij op', 'Heer, U bent altjd bij mij' en nog vele anderen.

Tijdens dit avondconcert nemen zij u mee op een muzikale en persoonlijke ontdekkingsreis langs een aantal van deze liederen waarbij er ook ruimte zal zijn voor samenzang.

Van harte welkom!

Kaarten kosten 5 euro/stuk.

Gemeenschapscentrum De Meulvliet

Marcel en Lydia Zimmer - avondconcert - Tholen