* Marcel Zimmer | kerstconcert |the Amazing kids& Teens *

Marcel Zimmer
Een ontzettend leuk concert voor jong en oud!

Kerstconcert Marcel Zimmer met de Amazing Kids & Teens

Dit kerstconcert is een feestelijk en interactief concert voor de hele familie. Traditionele kerstliederen en nieuwe kerstliederen worden afgewisseld met sketch, illustraties en een verhaal met een kerstboodschap. Het concert duurt 75 minuten zonder pauze.

The Amazing Kids & Teens zijn in 2012 opgericht en staat onder leiding van Gert-Jan en Hanneke Scherff. Amazing heeft al aan veel bijzondere concerten meegewerkt. Ze zongen o.a. met het Oegandese kinderkoor Mwangaza en met Marcel & Lydia Zimmer. In 2015 wonnen de Kids de eerste prijs met het korenproject Nederland Zingt Steeds Beter.

Tilburg

Marcel Zimmer met Amazing Kids&Teens Tilburg