Marcel en Lydia Zimmer concert voor het hele gezin

Marcel en Lydia Zimmer
Marcel en Lydia gaan weer samen optreden. Wat een feest! Dat belooft een mooi concert te worden voor jong en oud!

Het paasconcert is een feestelijk en interactief concert voor de hele familie. Jong en oud zullen aangesproken worden door prachtige liederen die Marcel en Lydia ten gehore zullen brengen. Het geheel wordt afgewisseld met sketch, illustraties en een verhaal met de paasboodschap. Het concert duurt 60 tot 75 minuten, er is geen pauze.

Gorinchem

Marcel en Lydia Zimmer in Gorinchem

Locatie: Gorinchem , Nieuwe Hoven 143, 4205 BC, Gorinchem

Middelburg