Matt Redman

14 november 2020

Zing de eerste tonen van ’10.000 Reasons’ (’10.000 Redenen’) en iedereen zingt met je mee. Het is de kracht van de liederen van Matt Redman, die mensen al decennia verbindt. En dat is slechts één voorbeeld uit het rijke repertoire van de Britse aanbiddingsleider. Vertalingen van ‘The Heart Of Worship’ en ‘You Never Let Go’ kregen, net als ’10.000 Reasons’, een plek in liedbundels wereldwijd. Op 14 november 2020 kan in levenden lijve meegezongen worden met Matt Redman zelf. Groot Nieuws Radio en EvensForChrist presenteren dan een aanbiddingsavond met Matt Redman in de IJsselhallen in Zwolle.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor €37 via https://www.eventsforchrist.nl/event/matt-redman-2020

De belangstelling belooft groot te zijn. De organisatie raadt dus aan niet te lang te wachten met reserveren!