Messiah de Musical - Gospelkoor El Shaddai

De nieuwe musical van Tore W. Aas, bekend van het Oslo Gospel Choir, wordt in een concerttour door heel Nederland uitgevoerd. Het levensverhaal van Jezus Christus, vertolkt in een selectie van 21 schitterende gospelsongs, wordt uitgevoerd door interkerkelijk Gospelkoor El Shaddai onder leiding van Leon van Veen. Een van Zijn discipelen, Johannes, vertelt van dichtbij wat hij allemaal heeft gezien en meegemaakt. Werkelijk een inspirerende gospelmusical met hedendaagse gospelsongs brengt je dichterbij de gebeurtenissen van 2000 jaar geleden en doet je beseffen wat Jezus ook in jouw leven kan betekenen.

Kaarten zijn in de voorverkoop voor € 12,50 te koop via www.zingenindekerk.nl

De kerk is open vanaf 19.30 uur.

Opstandingskerk Woerden

Musical Messiah in Woerden

Locatie: Opstandingskerk Woerden, Wilhelminaweg 8, 3441 XC Woerden

Goede Herderkerk Grootegast (Gr)