Pearl Jozefzoon met nieuwe Paas-CD (Uitgesteld)

40 dagen tijd

Pearl Jozefzoon
Prachtige paasliederen van Pearl's nieuwe CD

Pearl Jozefzoon presenteert 1 e Paas-cd via Zingen in de Kerk
De 40-dagentijd is voor Pearl Jozefzoon de meest indrukwekkende periode van het jaar. Het is de tijd van bezinning en reflectie. De tijd waarin wij ons voorbereiden op Pasen. Met Pasen vieren we dat Jezus opstond uit de dood nadat hij Zijn leven gaf voor ons. Die wetenschap vult Pearls hart met liefde en dankbaarheid. En dat gevoel wil ze delen via haar muziek. Daarom maakt Pearl momenteel haar allereerste Paas-cd die ze dit voorjaar presenteert via Zingen in de Kerk. Pearl Jozefzoon is één van de bekendste christelijke artiesten van Nederland. Ze werd vooral bekend na haar deelname aan de eerste editie van The Voice of Holland waar ze 2 e werd. Pearl treedt tientallen keren per jaar op: van televisieoptredens tot bruiloften en van orkestconcerten tot kerkdiensten. Pearl geniet van ieder concert en weet met haar loepzuivere, warme stem ontzettend veel mensen te raken. Ze bracht eerder al 3 albums uit, maar bleef de droom houden om een eigen Paas-cd te maken. Die droom is uitgekomen.

Nieuwe inspiratie
Voor haar Paas-cd herschrijft Pearl diverse bestaande nummers. Met het album wil Pearl een inkijkje geven in het leven en lijden van Jezus. Ze wil mensen bewust(er) maken van wat Hij deed voor ons. De luisteraar inspireren met rake teksten, verfrissende inzichten en de unieke Pearl-sound. Pearls cd komt uit op Aswoensdag: 26 februari. Ze presenteert de nummers samen met ons tijdens haar Paas- tour door het hele land. Pearl neemt 2 muzikanten en 3 backingvocals mee. Het beloven mooie, intieme concerten te worden die u nog lang zult herinneren.

Nieuwleusen (uitgesteld)

CD Tour Pearl Nieuwleusen