Prachtig concert met Hanne de Vries in Elburg

Hanne de Vries is een van Nederlands bekendste aanbiddingsleiders, wellicht ken je hem van Opwekking of de EO-Jongerendag. Hanne staat bekend om zowel zijn open als echte houding op het podium. Elk concert gaat hij samen met de zaal op zoek naar een ontmoeting met God. Samen met jullie wil hij op God aanbidden en de Geest ruimte te geven om een mooi werk is ons midden te doen om je te helpen verder te komen in je leven. Bereid je voor op een avond vol aanbidding en lofprijs.

Het gaat om een concert in Elburg op 13 september 2019. Het adres is:

Vrije Evangelische Gemeente Elburg

Boterbloem 15

Elburg

8081DK

Vrije Evangelische Gemeente Elburg

Hanne de Vries in Elburg

Locatie: Vrije Evangelische Gemeente Elburg, Boterbloem 15 Elburg 8081DK Nederland