Tentdienst met Reni en Elisa in Brakel

29 september 2019

Op 29 september zijn Reni & Elise in Brakel Deze tentdienst begint om 15:00 en de toegang  is gratis.

Locatie: Feesttent aan de Dwarssteeg  in Brakel. Thema is: Waar sla jij je tent op.

Een mooi thema voor deze tentdienst waar we jullie van harte voor uitnodigen. In deze dienst begeleiden Reni en Elisa ons in de samenzang en zullen zelf ook nog een aantal van hun liederen ten gehore brengen

Wie zijn Reni en Elisa,

We horen regelmatig terug dat avonden met onze band of met ons als duo als warm, bemoedigend en bijzonder opbouwend worden ervaren. Ons repertoire bestaat grotendeels uit eigen geschreven, Nederlandstalige nummers. We werken voor de ontwikkeling van onze nummers af en toe samen met andere liedschrijvers zoals Marcel Zimmer of Matthijn Buwalda. De muziek die we maken wordt beschreven als hartverwarmende, relaxte pop in de stijl van bijvoorbeeld Marco Borsato.