Reni en Elisa in Friesland

Reni & Elisa
Friesland voor Rwanda

Reni & Elisa

We horen regelmatig terug dat avonden met onze band of met ons als duo als warm, bemoedigend en bijzonder opbouwend worden ervaren. Ons repertoire bestaat grotendeels uit eigen geschreven, Nederlandstalige nummers. We werken voor de ontwikkeling van onze nummers af en toe samen met andere liedschrijvers zoals Marcel Zimmer of Matthijn Buwalda. De muziek die we maken wordt beschreven als hartverwarmende, relaxte pop in de stijl van bijvoorbeeld Marco Borsato.

Bolsward

Reni en Elisa in Bolsward