Reyer gaat door met Hoop in mij - tour

Najaar 2018

Goed nieuws! Wegens het succes van Reyer’s Hoop in mij – Tour in juni is besloten dat er een vervolg komt dit najaar! Honderden mensen kwamen af op de aanbiddingsconcerten in Eindhoven, Ede en andere plaatsen door het land heen. Reyer is zeer enthousiast over de tourplannen. “Ik en mijn band hebben zo intens genoten van het eerste deel van de tour. Ik ben echt geraakt door de passie en vreugde die de mensen meebrengen naar de concerten. Alle touravonden waren stuk voor stuk feesten van aanbidding voor God. Ik ben zo dankbaar dat dit album en deze tour blijkbaar resoneert met veel mensen in Nederland en dat we nu ook nog eens door kunnen”!”

In de komende weken kunnen kerken uit heel Nederland zich aanmelden om een “Hoop in mij” tourconcert te hosten in hun gemeente.

Ga naar "vraag uw eigen event aan" voor meer informatie