Rust in de Chaos

Elmar Hofstee
Rust in de chaos': jeugdvoorstelling gericht op de beleving van jongeren

Rust in de chaos': jeugdvoorstelling gericht op de beleving van jongeren

We leven in een maatschappij die continu een beroep ons doet. Bij jongeren is dat niet anders en misschien nog wel meer. Of het nu gaat om school, werk, sport, vrienden, muziek of social media, er komt veel op hen af.

Veel dingen trekken de aandacht! Hoe kunnen we er voor zorgen dat ons persoonlijk leven met God niet ondergesneeuwd wordt door alle impulsen van buitenaf. Hij hoort op nummer één te staan! Het doel van Elmar voor een voorstelling is: de mensen mee te nemen in de grootheid van God en wat Hij in hun leven wil betekenen. Elmar laat dit zien door middel van lichteffecten, muziek en natuurlijk zijn vak: goochelen.

De voorstelling duurt 45 minuten en is zeer geschikt voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Toe te passen in (jeugd)diensten of verenigingen. De toegang is gratis.

Voor meer informatie over Elmar kunt u een een kijkje nemen op zijn website: https://www.goochelenindekerk.nl/

Assen (middag)

Elmar Hofstee - Assen - jongerenevent (middag)

Locatie: Assen (middag), GKV 'het Nooderlicht', Scharmbarg 37, 9407 EA, Assen