Samen zingend naar Pasen' met Lucas Kramer

Pasen 2020

Lucas Kramer
Zingen en luisteren naar het muzikale verhaal van het lijden

Samen zingend naar Pasen' met Lucas Kramer

In de 40-dagentijd geeft Lucas Kramer 4 Passie Paasconcerten. Het thema van de concerten is 'Samen zingend naar Pasen'. We volgen samen al zingend en luisterend het muzikale verhaal van het lijden, het sterven en de opstanding van Jezus. Een afwisselend programma waarin momenten zullen zijn van verstilling, maar waarbij er ook ruimte is voor uitbundige samenzang waar dankbaarheid overheerst. Er is zoveel prachtige muziek geschreven rondom Passie en Pasen!

In een intieme en akoestische setting neemt Lucas u samen met een koor mee naar Pasen. Op het programma staan indrukwekkende arrangementen van diverse liederen waarin het lijden en de opstanding centraal staan, zoals onder andere het prachtige 'O Hoofd vol bloed en wonden' en Via Dolorosa'. Maar ook zingen we samen 'Op die heuvel daarginds' en 'Daar is kracht in het bloed van het Lam'.

U bent van harte welkom om dit concert mee te beleven en samen met ons vol verwachting uit te zien naar het prachtige Paasfeest.

Epe

Lucas Kramer in Epe