Fotograag: Jaap Reedijk

Stef Bos
Een uniek eenmalig jubileumconcert

Stef Bos zingt ‘In een ander licht’ in Grote Kerk in Apeldoorn

Precies tien jaar na het verschijnen van zijn populaire CD ‘In een ander licht’ brengt Stef Bos deze liederen opnieuw ten gehore tijdens een uniek eenmalig concert. Het concert vindt plaats op maandag 2 december in de Grote Kerk in Apeldoorn.

Met deze cd vol liederen over bijbelse personages raakte Stef Bos een snaar bij vele mensen. Zo klinkt het lied van Ruth - Mijn land is jouw land - regelmatig tijdens huwelijksvieringen. Deze blijvende populariteit zorgde er voor dat de CD ‘In een ander licht’ onlangs een gouden status behaalde. De liedjes van ‘In een ander licht’ werden speciaal door Stef gemaakt in het kader van het 85-jarige jubileum van de NCRV.

Stef Bos: “Die status op zich is mooi. Maar dat het op een lange termijn gebeurd is vind ik vooral geweldig. Dat betekent dat deze liederen van blijvende waarde zijn gebleken. Dus reden om te vieren. En dat doen we met een uitvoering van het project in stijl. Piano, gitaar, stem en een strijkkwartet. Een mooi contrast met de uitvoering in 2009 met het Metropole orkest in Theater Orpheus. Nu in 2019 tegenover datzelfde theater in de prachtige Oude Kerk in Apeldoorn. De cirkel is rond.”

Het concert wordt voor tv geregistreerd en op 26 december uitgezonden door KRO-NCRV op NPO 2.

Mis dit prachtige concert niet en bestel nu uw tickets!

Live foto: ©Jaap Reedijk en portretfoto's: © Liesbeth van den Bos

Apeldoorn